fbpx

Suntem o echipă cu pregătire și practică de peste zece ani în domeniul terapiilor complementare și remodelare corporală. Dorim ca, prin munca pe care o facem cu pasiune și un înalt profesionalism, să venim în întâmpinarea dumneavoastră, acelor persoane care se respectă făcând din viață o artă, tinzând spre echilibru și armonie între trup și suflet și vă oferim roadele pregătirii noastre.
Menținem relații profesionale şi schimb de experiență cu centre similare din ţară şi străinătate pentru a ne perfecţiona şi a vă întâmpina, atât cu tehnologie modernă de ultimă generație, cât şi cu cele mai eficiente şi în vogă proceduri de revigorare a sănătăţii, tratamente corporale de estetică, întreţinere şi relaxare.
Despre felul în care ceea ce trăim acum, marchează o schimbare profundă a felului în care ne raportăm la lume și la noi înșine, la viață, la muncă, la prieteni, la sens și la menire. Apropierea și distanțarea sunt dimensiuni ale atenției acordate celorlalți. Resemnificăm viata și sănătatea, triem priorități și apreciem diferit valoarea. Reconsiderăm convingeri profunde și ne deschidem către experiențe cu sens pentru impasul pe care îl trăim ca pe oportunitate pentru o redefinire de sine.

Ce pot să schimb la mine? Cât de întemeiate sunt așteptările mele față de ceilalți? Ce spun de fapt toate invitațiile și alternativele cu care suntem asaltați în a ne întoarce către interior pentru răspunsurile esențiale? Știm să facem asta pe cont propriu? Ne ajuta prietenii sau apelăm la un ghid, un îndrumător, un mentor, un terapeut.
Se vorbește mult despre vindecarea trecutului. Căutam răspunsuri în copilărie și în posibile vieți anterioare. Râvnim la o pace care să ne așeze în noi înșine și în lume pe un drum pe care să-l simțim al nostru. Căutăm, explorăm, ne deschidem cu așteptări, măsurăm satisfacțiile și ajustăm traseul. Am vrea să știm dacă traseul ne este scris, idea de destin e tentantă și la fel este și ideea de a ne construi traseul cu fiecare alegare făcută, amânată sau intenționată.
Vei avea parte de împărtășirea experiențelor cu oameni care au ajuns, ca tine, pe diferitele coline și adâncimi ale căutării de sine. Alte tentative de renunțare la sine. Să readucem virtualitatea comunităților locale, naționale sau internaționale la care suntem conectați prin social media la o experiență comună, AICI SI ACUM, în care să putem adresa întrebări, în care să cunoaștem posibili tovarăși de drum pentru călătoria în care ne aflăm, să putem avea timp și spațiu pentru noi înșine atunci când alegem să ne retragem pentru puțin, pentru a primi mesajele în liniștea naturii sau a camerei noastre personalizate.
Numele camerelor e inspirat din diferitele opriri și reluări ale stărilor noastre interioare. Muzica va crea liantul dintre stări și le va așeza între noi prin limbajul vibrațiilor comune.Saună Hocatt PlusMasaj /CromopuncturaTerapii acupuncturaMasaj terapeuticTerapie cu plante – uleiuri esențialeTerapie cu lumina fotonica si spectruCavitație ultrasonicăDrenaj limfaticTerapie Bowen

Adresa

Str. Aleea Tineretului, nr.13
Piatra-Neamț, Jud. Neamț
© 2021 Equilibrium Restart© 2021 Equilibrium Restart Equilibrium-Restart.ro folosește cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuând să folosiți site-ul, sunteți de acord cu acest lucru.