fbpx
TABĂRĂ EQUILIBRIUM RESTART

ÎNSCRIERE


Ce este inclus în prețul tabereiCazarea în condiții de 4 stele
3 nopti si 4 zileMeniu special conceput, predominant lichid si crud pentru favorizarea procesului de detoxifiere.


Invitație

Preambul: Ai auzit deja despre Marea Resetare? Pentru detalii, poți găsi cu ușurință informații. Este un proiect de lume și de umanitate salutat și controversat în același timp, proiect care încearcă să răspundă provocărilor prin care trecem cu toții în această perioadă.
Dacă am reduce întreaga existență la metafora unui calculator, am putea spune că sunt actualizări de programe informatice care nu pot deveni active fără o repornire a întregului sistem informatic. Asta înseamnă urmarea unor pași: să salvam tot ceea ce avem în lucru, să stingem toate aplicațiile folosite, după care să oprim și să repornim întregul sistem; uneori doar astfel poate avea loc resetarea și integrarea noilor programe la programele existente, astfel încât acestea să înceapă să aibă efect.
Așadar…

STOP. SAVE. UPDATE. TURN OFF. RESTART. RESET


Daca un asemenea efect la nivelul întregii umanități se anunță complicat, oare cum ar arăta o resetare individuala? Oare ar fi posibilă o resetare globală sau măcar la nivelul comunității și societății în care trăim, fără un echivalent al acestui proces la nivel individual? Oare cum am putea declanșa și susține un asemenea proces de re-startare și de resetare individuală, ca parte dintr-o transformare mult mai largă în care organizațiile în care activăm și instituțiile care ne reglementează existența să înceapă să resimtă acest aer de înnoire și de actualizare a programelor și rutinelor proprii, astfel încât să fie mai pregătite să răspundă atât la provocările prezentului cât și la cele ale viitorului apropiat?
Pentru o asemenea re-startare individuală îți adresăm această invitație:

Vino în tabără cu noi!

Echipa de specialiști a proiectului Equilibrium Restart organizează un grup pilot menit să lanseze în România un format inedit, creativ și curajos de tabără holistică, în care nu e vorba despre a promova anumite doctrine, curente sau școli și asta pentru că, uneori, metoda și tehnicile pot fi obstacolul în calea afirmării plenitudinii noastre ca ființe. Echipa de specialiști a proiectului Equilibrium Restart organizează un grup pilot menit să lanseze în România un format inedit, creativ și curajos de tabără holistică, în care nu e vorba despre a promova anumite doctrine, curente sau școli și asta pentru că, uneori, metoda și tehnicile pot fi obstacolul în calea afirmării plenitudinii noastre ca ființe.
Echipa: este multi-disciplinară, alcătuită din instructori, terapeuți, coachi și specialiști, cu o îndelungată practică în a ghida și facilita dezvoltarea personală și profesională, atât prin intervenții individuale, cât și de grup, creând spațiul generativ pentru auto-descoperire, învățarea adultă, vindecare, evoluție, manifestarea potențialului uman și dobândirea unei vieți cât mai echilibrate.

Beneficii:

Ceea ce oferim este mai degrabă un mediu colectiv de auto-descoperire, de conștientizare și de manifestare autentică a ta. Aici le putem răspunde întrebărilor tale personale, printr-o abordare din multiple perspective, care să fie adaptată și personalizată celor mai vii nevoi care te animă acum.
În cadrul unei dinamici de grup, care va fi facilitată de către specialiști, vom practica deschiderea, toleranța, curiozitatea, recunoașterea, asumarea vulnerabilităților și a credințelor noastre auto-limitative, vom dezvoltam aprecierea și recunoștința pentru tot ceea ce suntem aici și ne vom asuma să îndrăznim să ne construim așteptări pozitive despre evoluția noastră personală și colectivă. Vom integra experiențele relevante ale trecutului, pe care le vom aborda ca resurse, pentru a ne adapta și mai bine la provocările prezentului. Vom identifica și re-conștientiza atuurile proprii fructificând modalitățile prin care ne putem clădi o existență mai armonioasă.
Îți propunem ca pe durata câtorva zile să ai acces la câteva experiențe transformatoare și care te vor ajuta să-ți redefinești stilul de viată. Ne dorim să te cunoaștem înainte de a te întâlni, de aceea, completarea unui scurt chestionar ne va ajuta să aflăm câte ceva despre stilul tău de viată (regim alimentar, practicarea unor activități fizice), existenta unor sensibilități și preferințe de viață cotidiană, istoric medical relevant (afecțiuni, alergii, eventuale intervenții chirurgicale) precum și disponibilitatea ta reală de a face schimbări la nivelul obișnuințelor din viața ta, care nu mai servesc echilibrului tău actual. Vom formula întrebările tale și vom căuta răspunsurile împreună. Nu promitem revoluții, dar ne asumăm să devenim o treaptă din posibila ta evoluție.

Investiția ta:

a. Pentru beneficiile pachetului standard 2800 lei (cazare, masa, ateliere, sesiuni terapeutice: ozon, masaj.
b. Beneficiile pachetului standard fără cazare: 2200 RON.
Înscriere, detalii si alte beneficii: Tel: 0747.51.04.40

Locatie Pensiune de ****


Înscrie-te în tabăra Equilibrium Restart


Inscriere la Detox
Cât de des efectuați exerciții fizice? (mers pe jos/aerobic/ciclism/înot ș.a.)
Unde vă încadrați din punct de vedere al alimentație?
Ați urmat vreo dietă in ultimele 24 luni?
Ați apelat la ședințe/seminarii de:
Menționați dacă suferiți de:
Care sunt obișnuințele de consum la care nu ați putea renunța pe perioada taberei?Adresa

Str. Aleea Tineretului, nr.13
Piatra-Neamț, Jud. Neamț
© 2021 Equilibrium Restart© 2021 Equilibrium Restart Equilibrium-Restart.ro folosește cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuând să folosiți site-ul, sunteți de acord cu acest lucru.